Καλωσόρισμα

Αγαπητοί Γονείς-Φίλοι Μαθητές

Είναι γεγονός η γενικότερη σύγχυση και αβεβαιότητα που επικρατεί στο χώρο του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ και του εκπαιδευτικού συστήματος εν γένει. Στα φροντιστήρια "ΕΚΚΕΝΤΡΟ" γίνεται μια συνεχής προσπάθεια να σας ενημερώνουμε σε γενικές γραμμές για το πλαίσιο σπουδών και τον τρόπο αξιολόγησης για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τα φροντιστήρια “ΕΚΚΕΝΤΡΟ” έχουν αντιπαρατάξει σ΄ αυτό το συγκεκριμένο κλίμα σύγχυσης την πολύχρονη εμπειρία, το άριστα εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό καθώς επίσης τη συνεχή και επίμοχθη προσπάθεια για τη δημιουργία της κατάλληλης υποδομής, προκειμένου πάνοπλοι να αντιμετωπίσετε το νέο πνεύμα και ύφος των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, επιβάλλεται η έγκαιρη και έγκυρη φροντιστηριακή προετοιμασία καθώς, αφενός μεν έχει αλλάξει ριζικά και το γνωστικό πλαίσιο των σπουδών και ο τρόπος εξέτασης, και αφετέρου περιορίζεται εξαιρετικά η δυνατότητα του υποψηφίου να βελτιώσει τη βαθμολογία των γραπτών του.

Ενώ δε θεωρητικά το νέο εκπαιδευτικό σύστημα επαγγέλλεται την ελεύθερη πρόσβαση των υποψηφίων στα πανεπιστήμια, ουσιαστικά τους εισάγει σε ένα “λαβύρινθο” αλλεπάλληλων γραπτών εξετάσεων, καθοριστικών για τη μετέπειτα πορεία τους, στερώντας τους μάλιστα τη δυνατότητα βελτίωσης της βαθμολογίας.

Είναι προφανές λοιπόν ότι απαιτείται συστηματική και υπεύθυνη προσπάθεια για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που υπάρχουν.

Τα φροντιστήρια “ΕΚΚΕΝΤΡΟ” με την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών τους, θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά να αντιμετωπίσετε τα νέα δεδομένα.

Οι χιλιάδες μαθητές μας και σημερινοί επιστήμονες είναι οι αψευδέστεροι μάρτυρες του έργου που συντελείται στο χώρο μας.

Δεσμευόμαστε λοιπόν, ότι συνεργαζόμενοι μέσα σε πνεύμα αμοιβαίου σεβασμού και παραγωγικής διάθεσης, θα στηρίξουμε ουσιαστικά την προσπάθειά σας για την επίτευξη του δύσκολου αλλά πολυπόθητου Στόχου.

Με σεβασμό στην προσπάθειά σας

Σχετικά με εμάς

Το ΕΚΚΕΝΤΡΟ συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης τις εκπαιδευτικές του υπηρεσίες στους μαθητές, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Ελπίζουμε πως θα συνδράμει για μια ακόμη χρονιά αποτελεσματικά και αξιόπιστα στη δύσκολη, αλλά και όμορφη προσπάθεια των μαθητών.